sâmbătă, 16 august 2014

Site-uri de videochat pe care se fac bani

Pentru cei care nu știu nimic despre aceste site-uri va oferi unele detalii pentru site-urile de videochat pe care le puteți face bani.

BongaCams este un site care plateste un token = 0.06 dolari . Minim de 50 dolari . Plată , la sfârșitul săptămânii , dacă a depășit suma minimă de plată . Pxum Plata , Payoneer , Wire Transfer , Web Money .
Inregistrarea se poate face prin click pe link-ul din partea de jos a paginii de titlu Register Models or Visit site

Camplace plătește un token-uri = 0.05 dolari . Minim de 50 dolari . Plata se va face pe data de 1 și 16 a fiecărei luni , dacă ați depășit suma minimă de plată . Pxum Plata , Payoneer , Transfer bancar .
Inregistrarea se poate face prin click pe link-ul din partea de jos a paginii de titlu Models Wanted or Visit site

Lovetrap este un site care plateste suma minimă de $ 50 . 1 jetoane = 0.04 dolari . Plata se va face pe data de 1 și 16 a fiecărei luni , sau manual, în cazul în care ați depășit suma minimă de plată .
Inregistrarea se poate face prin click pe link-ul din partea de jos a paginii de titlu Become a Model or Visit site

Chaturbate este un site care plateste suma minimă de $ 50. 1 jetoane = 0.05 dolari . Plata se va face pe data de 1 și 16 a fiecărei luni , sau manual, în cazul în care ați depășit suma minimă de plată .
Inregistrarea se poate face prin click pe link-ul  Become a Model

Webcamclub plateste la suma minima de 100 $ . 1jeton = 0.05 dolari. Plata se face intre data 1-15 pe data de 25 si intre 16-30 pe data de 10 a fiecarei luni. Metoda de plata este Check: $50.00 / Transfer Bancar: $300.00 / Paypal: $100.00 / Payoneer: $100.00 / Paxum: $100.00. Inregistrarea se poate face prin click pe link-ul din partea de jos a paginii de titlu Become a Model

XCams este un site foarte recunoscut si bine promovat.
Aici lucreaza un numar de aproximativ 111 performeri la orice ora din zi sau din noapte .Platile sunt efectuate prin Transfer Bancar si Syspay.com. Plata se face intre data 1-15 pe data de 20 si intre 16-30 pe data de 5 a fiecarei luni. Inregistrarea modelelor se poate face de pe butonul Model Registration iar crearea unui studio de pe Studio Registration

RIVCams a luat fiinta in 2010 si este administrat de compania RIV International LLC .
Aici lucreaza un numar de aproximativ 71 performeri la orice ora din zi sau din noapte .Platile sunt efectuate prin Transfer Bancar.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu