sâmbătă, 21 decembrie 2013

Care este cel mai bun raspuns la intrebarea "CE FACI"



Care este cel mai bun raspuns la intrebarea "CE FACI"

Ce mai faci ?
" Ziua evoluează în funcție de direcția
se mișcă peste gură . "
anonim
Răspunsul nostru la întrebarea " Ce mai faci ? " Se pare că întotdeauna despre ceva lipsit de importanță . Chit că trebuie să răspundem la această întrebare cel puțin zece ori pe zi , si chiar de 50 de ori pe zi . Deci, eu spun , nu e chiar ceva atât de lipsit de importanță , nu-i așa ?
Când cineva întreabă " ce mai faci ? " Acest răspuns ? De obicei , răspunsul doar câteva cuvinte , și răspunsul dumneavoastră vor varia în funcție de persoana la care vă răspunde . Cu toate acestea , acest răspuns spune multe despre tine si atitudinea ta . Ba mai rău , acest răspuns poate modela atitudinea ta .
În opinia mea , răspunsurile la această întrebare pot fi împărțite în trei categorii : negativ , pozitiv și mediocre . Să analizăm aceste trei categorii și unele dintre răspunsurile obișnuite .
Răspunsuri negative la întrebarea " Ce mai faci? " Include fraze de genul :

    
rău

    
teribil

    
M-am săturat

    
Ar putea fi mai bine

    
Slavă Domnului că e vineri

    
Sunt mai în vârstă și mai sărace zi cu o pere

    
Nu mă întreba
Oricare ar fi răspunsul , este evident că , dacă veți continua , persoana este probabil să înceapă să se plângă cu privire la diferite aspecte ale vieții ei , în a doua zi ( sau trecut ), și te voi face să regrete ce a întrebat-o ce face . Dar mai presus de toate mă simt rău pentru cei care dau răspunsuri de genul " bine e vineri . " Gândiți-vă un pic despre ceea ce se întâmplă de fapt în sufletul lor ... deoarece luni , marti, miercuri si joi sunt zile de adevărat calvar ( cred ca mai ales la locul de muncă ) și vineri este o zi numai oarecum acceptabil - și că , deoarece acestea sunt conștienți de faptul că după ce vineri și au două zile libere ... și îmi pare rău pentru acești oameni , deoarece , pentru ei , mai mult de 80 % din timpul pe care îl petrece într-o săptămână este groaznic ... nu a reușit să găsească o armonie în ceea ce fac și / sau chiar nu găsesc puterea de a face ceva care ar aduce mai multă satisfacție personală ... nu pentru a lua parte la aceeași depresie de zi cu zi . Este este o modalitate de a trăi ?
Răspunsuri mediocre întrebarea " Ce mai faci ? " Sunt rostite de oameni cu doua fete , de obicei ( în opinia mea ) ... oameni care nu doresc să se laude că au avut o zi buna , dar aceasta nu va arata ca învinși avut o zi proastă ... și mai ales de către cei care sunt abordate variază foarte mult sau pozitiv sau negativ . Oricum , se pare ca acest lucru :

    
Sunt bine

    
Nu prea rău

    
Ar putea fi mai rău

    
ca de obicei

    
Încercați să reziste

    
bine
Răspunsuri pozitive la această întrebare au fost mai aproape , dar pozitive , fie că mint atunci cand spun sau fac . Apreciat acest popor este ca încercarea sau dorința de auto-motivare , fie de ipocrizie , să aibă o atitudine pozitivă , care situație indififerent este un lucru bun , și să dea răspunsuri pozitive , cum ar fi aceasta :

    
teribil

    
excelent

    
minunat

    
fantastic

    
super

    
Sunt entuziasmat

    
Nu că acestea ar putea mai bine
" Zâmbetul este o metoda ieftina
pentru a imbunatati modul in care arati . "
anonim
Rețineți că cei care folosesc cuvinte pozitive de mers pe jos cu mai multă încredere , și chiar te simti mai bine , pur și simplu pentru că ești în jurul lor . Bucurați-vă de succesul și plăcerea de a prietenilor tăi , deoarece , cu siguranță , va avea succes și tu , pentru că puteți câștiga o anumită încredere în puterea ta și carisma . Bucura-te de a avea astfel de oameni din jurul tău , și dacă nu încercați să le schimbați și eu vom ajuta tu pe ei , și ei cu tine , cu siguranță .
Atașați câștigător grupului de pozitiv !
Atunci când aceasta este de a avea posibilitatea de a alege cine te asociezi cu , fă-o cu înțelepciune . Primul Stai în ofsaid și analize . Urmeze pe cei care par a fi câștigătorii , care sunt pozitive , care afișează zâmbet și de armonie și , după ce -am convins ( oarecum prea ) se leaga la grupul lor și nu s-au schimbat mult de la pozitiv la pozitiv .
Uita-te la fel ca grupurile sceptici de bârfă și bârfe ... pentru că nu numai că veți obține și exact ceea ce nu vă place o persoană care râde mereu la un alt grija poarta de alții , el vorbește de rău și eu râd împreună cu alți adepți ai acestui grup . Ia cuvântul meu , nu vă ajută să rămânem la un grup atât de negativ .
Da , recunosc ... e frumos la bârfă . E frumos să râzi Icsuleasca fundul ei ... prea mare ... imens ... burta ei că arată ca o balenă ... că nu are bani pentru a lua nush că ​​imbracaminte disco pe care le au , că eu nu știu cum de a pune pe machiaj , etc ...
Sincer acum , mă întreb ... ce ai tu distinge de la cele mai multe dintre clienții dvs. în chat-ul liber într- o astfel de situație ? Cu ce un ajutor dacă nu faci nimic altceva decât să râd la ea ? El cumva face nici un bine și eu nu pricep ? Sau face nici un bine pentru tine și grupul tău , atunci când râzi de cineva ? Nu!
Nu fi urât pentru că numai atrage rau in jurul tau . Atât tu , și cei care lucrează cu tine .
Recunosc ... există momente în viață când trebuie să fii medie ... dar nu vreau să ating astfel de subiecte , eu doresc să învețe să gândească pozitiv , nu pentru a da scuze pentru a fi permis să gândească și negative .
" Spune-ti ca esti bine , ei sunt bine și Dumnezeu
veți auzi cuvintele și le transformă în realitate . "
Ella Wheeler Wilcox
Și dacă nu vă simțiți minunat ?
Evident, unii dintre voi se va trezi , oaie neagra , da-mi nasul ... ca întotdeauna . Da da da ... gândire pozitivă , bla bla bla . Și dacă într-adevăr nu se simt bine ? Ce ati dori sa faceti ? Mint colegul meu / coleg care sunt foarte bine atunci când eu nu sunt ?
Vă rog să nu mă înțelegeți greșit . Apreciez integritatea și afirmarea adevărului , dar în acest caz nu este asta. Și să explice de ce .
Să luăm ca exemplu Margarita . Presupun că e obosit . Când vi se cere Roxana face sau cum se duce , Margaret ar dori să răspundă sincer , "Sunt obosit ... să vedem ce acesti baieti scrie aici ... Numai prelungitor pentru că eu sunt acum :) " . Iată ce se întâmplă de fapt . Margaret va întări convingerea că este foarte obosit ... și ea se va simti din ce in ce mai obosit ... și lipsit de simt , etc . Cel mai probabil se va întinde un pic în pat și oftă . Crede-mă pe cuvânt că aveți o zi de rahat ... neplăcut și neproductiv .
Și Roxana ( fata care a pus intrebarea ), ceea ce crezi că se întâmplă ? Probabil că acum regret . Roxana si se simte deja un pic mai rău ... El poate apuca și căscat .
Știați că atunci când spun o persoană care este obosit ... Mă simt mai bine într-un fel ? Te sa te simti atat de brusc mai odihnit de simplu cealaltă persoană este mai obosit ? NU !
Astfel , prin acest răspuns simplu , Margaret a înrăutățit deja propriul stat și care nu ar fi fost serios deja , dar deja deprimat și Roxana ... Și astfel doi angajat deprimat ... și obosit .
Dar ce credeți că se întâmplă în cazul în care , după o intra Margaret 2-3-5-25 minute chat membru exclusiv privat, care stau o oră ? Îți spun eu ce se întâmplă ... apare la scurt timp după acea oră de țigări și a unui parc de energie ar fi băut 2-3 RedBull deja ... Dintr-o data ... ca magie .... va lipsi toată oboseala și toate somn .
Ei bine, cum se explică faptul că , după o oră sau cam asa ceva a fost epuizat și acum ... după ei miraculoasă privat ... energie este ceva ca o majoreta de 15 ani ?
Chiar crezi lucru care Private este de mirare ?
Nu e de mirare ... toate într-adevăr sa întâmplat în mintea ei și că . Ca ea este obosit și slăbit știa că va avea parte de o zi de rahat , încasări mici etc ... Dar sa întâmplat să aibă un Maris privat stricat planul lui la venituri mai mici ... și de ce a plecat de energie ... pentru că a condus grija bani pentru acea zi .
Apoi, drage nu poate promite că nimeni6:00 on-line , 5.5 oră va fi în privat . Nu se poate spune nu ... dar eu pot oferi un ... absolut nici un studio și nu site-ul de video chat nu poate oferi această garanție a succesului !
Amintiți-vă lecția nr . 2 : vei deveni ceea ce crezi tu deveni . Dacă vă simțiți obosit , vei deveni obosit . Dacă spui sa te simti grozav , te vei simti plin de energie ...
Raspunde cu entuziasm !
Vă rugăm să încercați acest experiment să-l propune pentru o lună : Când cineva se va întreba " ce ? " Sau " ce mai faci ? " Sau orice altă formă de întrebări similare întreabă dacă colegul vânzător la locul de muncă sau de la magazinul din colț , de a răspunde la energia și entuziasmul care sa te simti " mare " sau " fantastic " sau " foarte bun . " Spune ea cu un zâmbet și o strălucire în ochi . Indiferent dacă vă simțiți foarte mare sau nu la momentul respectiv , dar pur și simplu aplicat principiul de " calitate într-adevăr .... " . Cu alte cuvinte , dacă doriți să aveți o atitudine pozitivă , să acționeze ca și cum l-ați și, în curând , veți găsi că voi deveni ca ai vrut !
Nu vă faceți griji dacă la început te simți jenat când spui aceste cuvinte . Continua și veți fi în măsură să oferă acest fel de a fi . Veți observa curând că vă veți simți mai bine ... mai ușor ... că alții vor dori să fie în jur de tine ... și veți obține rezultate pozitive .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu