joi, 19 decembrie 2013

Creare cont site videochat bongacams.com


Bongacams.com

Creare cont site videochat bongacams.com

 Bongacams.com este un site de videochat cu un trafic destul de bun la care sunt zilnic in jur de 120-200 modele. BongaCams a luat fiinta in 2012 si este administrat de compania Beronata Services Ltd .
Aici lucreaza un numar de aproximativ 120-200 performeri la orice ora din zi sau din noapte. 

BongaCams ofera un comision (mediu) de 60 % din veniturile generate , iar tarifele practicate sunt in jurul a $2 / minut . Matematic asta inseamna aproximativ $1.2 pentru fiecare minut de show privat , sau cu aproximatie $72 pe ora . Platile sunt efectuate prin Payoneer, Paxum, Transfer Bancar, Cec Bancar.

Pentru a crea un cont va trebui sa dati click pe urmatorul link si sa cautati  Inregistrare modele care se afla in partea de jos a site-ului.. Dupa ce ve-ti da pe acel link ve-ti fi redirectiodati pe o pagina pe care va trebui sa completati datele personale. Sa confirmati ca aveti 18 ani si sa asteptati pana cand contul va fi aprobat. Poate dura intre 12 si 48 de ore. Daca nu este aprobat ii puteti contacta printr-un email. Dupa ce cxontul va fi aprobat va puteti conecta la chatul web unde puteti castiga bani. Suma minima de retragere este la 50 dolari prin Paxum. Bani sunt trimisi automat la fiecare sfarsit de saptamana. Banii ajung in contul Paxum in fiecare vineri a saptamanii daca a-ti ajuns la suma minima de plata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu