sâmbătă, 21 decembrie 2013

Creaza-ti o baza de prieteni



 Creaza-ti o baza de prieteni

Stabilirea unei baze de prieteni și clienți
" Aveți posibilitatea să obțineți tot ce vrei în viață , dacă
veți ajuta pe alții a obține ceea ce doresc . "
zig Ziglar
Beneficii rețea de cunoștințe
Deși cu siguranță succes incepe cu tine , el ajunge la cel mai înalt nivel , ca urmare a asocierii și relații cu alți oameni . Pur și simplu pune , nu poți reuși singur . Sau poate, dar dificil sau prea târziu .
Definirea rețelelor de cunoștințe ar fi dezvoltarea relațiilor cu alte persoane în beneficiul ambelor părți .
Și să dea exemple în domeniul de afaceri , de instituire a unei rețele de cunoștințe are urmatoarele avantaje :

    
aduce în noi clienți sau clienți potențiali pentru noi afaceri

    
sporește oportunitățile de angajare

    
ajutor pentru a găsi oamenii potriviți pentru a umple poziții-cheie

    
oferă informații și resurse valoroase

    
ajuta la rezolvarea problemelor

    
etc
În sfera personală , aici e ceea ce poate aduce pentru a stabili o rețea de cunoștințe :

    
lărgește cercul dvs. de cunostinte , prin crearea de noi prieteni

    
vă ajută să întâlni oameni de diferite culturi, etnii și ideologiile

    
vă oferă informații și resurse valoroase

    
contribuie la dezvoltarea spirituală
Dar ce putem face pentru a crește eficiența acestei rețele de cunoștințe ? Vom prezenta de aproximativ 16 tehnici de producție , și le-a împărțit în patru categorii separate ( dar legate între ele ) :
Atitudine și acțiune

    
Creează -ți o atitudine câștigătoare . Cand vine vorba de cunoaștere , atitudinea este totul ! Dacă sunteți un optimist și entuziast , oamenii vor dori să-și petreacă timpul în jurul tău , pentru a inspira entuziasm pentru că vă va insufla curaj . De asemenea , doresc să ajute pentru că nu simt nimic . Dar daca esti o persoana de un negativ și sumbru , oamenii te vor evita și nu va ezita să ajute ... pentru că ei vor fi fericiți pentru a ajuta un morocănos sau leneș .

    
Să participe în mod activ în grupuri și organizații . Atunci când participă la o organizație sau se atașează de un anumit grup de oameni , nu doar suficient pentru a plăti de " taxe " din grupul sau doar pentru a participa la noapte mic afară , cafeaua de dimineata , etc . Trebuie să dovedească faptul că vă va scuti timp și să facă un efort pentru a contribui la grupul de lucru . Nimic nu te prezinți la un training organizat de către grupul , de exemplu , dacă nu te a ta și o contributie la succesul de care formare .

    
Sluji altora în rețea . Sluji altora este un important și nu , vreau să spun de a sluji altora . În loc de a te intrebi " ce am ajuns aici? " În cazul în care într-adevăr întrebați-vă "Ce ma ajuta in mele pe alții abate ? " . Si cum poti ajuta colegii ? Începeți prin a ajuta pe cei începător . Da -le sfaturi , trimite-le la orice client care te vizitează și simțiți că nu e pe gustul tau , etc ... De exemplu , odată ce sunt conștienți de faptul că un client care te vizitează ca nu va place , chiar vă va da și negative rating , de ce nu -l recomanda la oricare dintre colegii dumneavoastră care știți că ar fi mai compatibile ? Natura va pune amprenta pe tine si te ajuta înapoi de zece ori . Sau de ce nu da sfaturi constructive pentru un nou coleg ? Chiar crezi ca va fura clienții dumneavoastră știți dacă vă dau un sfat bun ? Nu , nu la toate ... există o mulțime mai mult decât suficient ... și ceea ce e pe gustul tau va prinde cu siguranta , dar ajuta la ei si partenerul tau , nu fi rea.
recomandări

    
Dacă cineva mă refer la o altă persoană sau un potential client , asigurați-vă că vă trimiteți va indica faptul că sunteți persoana care a făcut recomandarea . Fi foarte explicit , mai ales dacă doriți cu adevărat să se simtă prezența ta ( spiritual vorbind ) în ceea ce privește beneficiul colegii dumneavoastră . În unele cazuri, pot să vă spun colegul tău de cameră ... vezi fată , că am venit Icsulescu și am trimis la tine, deoarece cred că este mai mult genul tau de client de -al meu .

    
Fii selectiv . Nu face trimiteri la toți colegii dumneavoastră . Întrebare pentru cei din rețea și experiența dumneavoastră . Deoarece trimite pe cineva la un coleg fără rezerve pentru aceste cerințele clienților , cel mai probabil, acest lucru se va reflecta negativ pe tine . Amintiți-vă că cel mai important este calitatea și cantitatea ( lungime ) din privaturilor cu clienții , și în nici un fel sume ( de exemplu, număr ) de privaturilor și / sau clienți .
" Cel mai rapid și cel mai bun posibil
reuși în ai ajuta pe alții să reușească . "
Napoloni Hill
( Ca o paranteză : sunteți conștienți de faptul că ajută
pe alții să învețe fapt din propriile greșeli ? )
comunicare

    
Fii un bun ascultator . Ai vorbit vreodată cu o persoană care a vorbit despre el și despre problemele clienților și să le privaturile - fără să ceară nimic despre tine ? Ne-am tot întâlnit pe acești oameni și crede-mă că sunt ultimul pe care doriți să-i ajute . Este în natura umană să urî egoismul și egocentrismul .

    
Apela colegii dumneavoastră din când în când doar pentru că îți pasă . Cum te simți atunci când cineva te sună și spune: " ? Tocmai mă gândeam la tine si ma intrebam ce mai faci " Sunt sigur te simti minunat! Și dacă știi cum te simți în această situație , de ce nu face la fel ?

    
Folosi oportunitățile de zi cu zi de a întâlni oameni . Puteți găsi întotdeauna pe cineva care te poate angaja , fie că este vorba atunci când faci cumpărături în super- piață sau când stai la coadă la o farmacie . De asemenea , vă poate ajuta mereu pe cineva , fie că este vorba alegi ceva care tocmai a căzut din sac , sau dacă ați ajuta la schimbarea roata la masina . Important este gestul , și natura are grija de voi întoarce favoarea de zece ori .

    
Trata pe toți ca o persoană importantă - nu doar a celor cu " influență " . Nu fi snobi . Oamenii care socializa ( dacă sau nu capului ) poate avea întotdeauna un impact pozitiv asupra ta ... Nu știu când sa rândul tău să te ajute . Deci , în nici un caz cu care comunicați cu cineva , să le dea întreaga atenție și acea persoană să fie imparțial . Nu contează că tu ești șeful sau nu , esti un manager sau nu , sau esti măturător de stradă sau nu . Atâta timp cât nu vorbesc unul cu altul uita unul la altul cu superioritate sau inferioritate , nu prea mult nerv , dar nu cu prea multă umilință , că nu ești la mănăstire . Încercați , dacă este posibil , pentru a da aceeași grijă și atenție pentru fiecare persoană care lucram . Și aici mă adresez aceste cuvinte, mai ales oameni care au un anumit grad de superioritate în fața a ceea ce comunica . Chiar și eu, ca șef / cap , crede-mă jur , pupe în fund pe X sau Y pe care le fac cei mai mulți bani în studio sau pe Z , care nu sunt mai puțin scuipat între ochi . Încercați că , de fiecare dată , pentru a afișa același comportament cu fiecare , pentru a evita favoritism și disconfort care degenerează în mod automat într-un astfel de comportament . Trăim într-o lume în care Z poate deveni întotdeauna mai bine decât X și Y sau X poate downgrade întotdeauna și să devină ca " slab " ca Z ... și crede-mă , nu e frumos pentru a schimba atitudinea de la o zi la alta . Vă puteți permite glumă și / sau un anumit stil de a vorbi cu cineva ? Ia responsabilitatea de a trata toți aceleiași monede.

    
La întâlniri , seminarii sau training , face obiectivul dvs. pentru a răspunde noilor ideologii , a întâlni oameni noi . Deși este mare bine stau și vorbesc cu prietenii tăi prezent , va fi mult mai util dacă știi și oameni noi, care de obicei nu se intersectează . Puteți găsi întotdeauna o veste chiar de la care te aștepți cel mai puțin .

    
Să fie dispuși să depășească zona de confort . De exemplu , dacă vă simțiți nevoia să vă prezint pe cineva , te prezinti . Dacă vă simțiți că ar trebui să dea sfaturi cineva , nu aplatiza , da imediat sfat . S-ar putea ezita gândindu-se că persoana este prea important sau prea ocupat să vorbesc cu tine . Chiar daca esti nervos sau sa te simti un pic nervos , să facă efortul de a merge mai departe și să introducă -te , exprima opinia dumneavoastră . Cu timpul , va veti simti mult mai bine despre tine .

    
Adresați-vă pentru ceea ce vrei . Ai ajuta pe alții , care le-ați câștigat dreptul de a solicita asistență . Nu fi timid . Atâta timp cât le-ați dat deja cele mai bune pentru a vă ajuta în ai ajuta pe alții va fi mai mult decât dispus să se întoarcă și ei te avantajeaza .
urmări

    
Vă mulțumim ! Este foarte important în orice moment să-și exprime bucuria ta ca te întâlnești cu cineva sau când cineva ajutor mulțumesc . În special în ceea ce privește clienții care vizitează de chat -ul privat . Chiar dacă ieșirile private , după o oră sau după trimite doar 37 secunde , și imediat un mesaj și mulțumesc ei , spune-i că ai fost o placere sa -l cunosc . Chiar dacă ați cheltuit doar 1 minut , fie o doamnă adevărată și spune-i , în ciuda faptului că ai petrecut atât de puțin ți-a făcut plăcere să cunoască și să-i mulțumesc . Crede- ma pe cuvant pe care doar tu ai posibilitatea de a transforma un client într-un sens ASSHOLE client . Chiar și acele 75 de cenți care te face client nemulțumit ... încredere în mine ... numărul de cuvinte și de care . Și dacă sunteți o doamnă până la capăt , voi da ca client o lecție de neuitat . Face apel la simțul comun și spiritul domn / protector ( pe care le au fiecare om , crede-ma ... vrea să -l facă chiar la greu! ), Și veți vedea că, dacă primul privat a fost de numai 1 minut de-al doilea va fi de 15 . Ai fost destul să-i mulțumesc că doamna ! Nu face decât să transforme omul care gândește la tine ca faci ... doar a face bani - în care sunteți niște adevărați " doamne cu mai putine limite sexuale decât soțiile / prietenele ale acestora . "

    
Da feedback-ul pozitiv și prezentări sau articole speciale de recunoaștere sau sfaturi pe care cineva îți dă . Dacă asculți o prezentare sau de a citi un articol bun interesant ... sau dacă el vă oferă sfaturi atunci când vă întreb ( sau chiar fără a cere pentru el ) , trimite un mesaj la vorbitor sau scriitor sau un coleg sau sef si spune-i ... cat de mult ti-a placut ceea ce ai învățat din această experiență . Crede-mă că , de obicei, doar o singură persoană din 100 vor avea timp pentru ea - , dar "tu e . Uită-te la sectiunea noastra de documentare site-ul web . Crede-mă , avem peste 200 de vizualizări în fiecare zi și chiar dacă mulți oameni citesc și ( sperăm ) să aplice ceea ce au citit ... doar 1 %, în cazul în care au avut curajul de a trimite un mesaj sau lăsați un comentariu de mulțumire sau de critici . Cuvântul de onoare pe care o poate da mulțumiri folosind 5-10 cuvinte sunt benefice pentru atât tu cât și destinatarul . Cel care primește veți obține satisfacția de sfat sau ideile sale au fost apreciate de către unul și nespus de mult atunci când au aflat că a reușit să ajute pe cineva , și tu în schimb , aveți chiar și o satisfacție spirituală ... vei fi bucuros că, în ciuda eforturilor sale ... cel puțin ai niște mulțumiri . Ia cuvântul meu , cu un mulțumesc simplu te face este de a fi , de multe ori mult mai valoros decât lei românești .

    
Ori de câte ori primiți este trimis la cineva sau de materiale diferite pe care le sunt de ajutor , trimite întotdeauna o notă de mulțumire sau un apel telefonic pentru a exprima recunoștința . Procendand astfel încât să fie sigur că , în viitor , va urma un alt ajutor , deoarece , dacă nu știți persoana destul de bine , este puțin probabil pentru a vă ajuta în viitor, dacă nici măcar nu obosesc să-i mulțumesc .

    
Trimite cărți , scrisori , e-mailuri , mesaje sau SMS . În cazul în care orice persoană din cercul dvs. de cunostinte este promovat sau recompensat sau sărbători ceva (ziua de naștere , aniversare de nunta , etc ) , scrie -i un scurt SMS ei felicit , pentru că fiecare dintre noi îi place să se acorde recunoștință , cu toate că foarte puțini oameni găsesc timp pentru a face acest lucru . Crede-mă , este o modalitate foarte bună de a te face remarcat de a face acest stil . Scrie ziua ta de naștere și evenimentele personale ale clientilor dvs. într-un notebook sau ceva similar . Și când se întâmplă , trimite-le un mesaj pe site-ul , sau dacă știți că există o șansă de a vă vizita în particular , pregătește o surpriză ... o felie de tort sau un pahar de șampanie . Crede-mă că persoana se va simti minunat ... și gestul tau va fi în valoare de mai mult de 2 ore de spectacol hardcore ! Chiar și în cazul în care membrul nu răspunde nici după două zile ... dacă ai citit mesajul , chiar și peste două luni, totul va fi bine , pentru că îți dai seama cât de important e pentru tine , și va avea aceeași valoare sentimental și în același impactul dorit .
Și aceste 16 idei de mai sus sunt doar vârful aisbergului . Ar trebui să fie în măsură să vă alegeți o multime de idei noi în această privință .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu