joi, 19 decembrie 2013

Programul de lucru in videochat



Programul de lucru in videochat


 Odata ce ti-ai creat contul probabil te intrebi cand este mai indicat sa lucrezi:
-dimineata
-dupa-amiaza
-seara/noaptea

Membrii pot fii din toata lumea dar cel mai mare trafic vine din Statele Unite ,Europa de Vest si din tarile cu o putere economica mare.

Cand iti alegi orele de lucru trebuie sa tii cont si de site-ul pe care lucrezi si carei zone a lumii se adreseaza(ex.LiveJasmin este accesat de foarte multi europeni).

Aproximativ, 21:00-02:00 sunt orele cu trafic maxim pentru Europa de Vest,iar 05:00-12:00 pentru Statele Unite,dar aceste ore nu sunt batute in cuie ,deoarece un model poate avea trafic maxim in orice perioada a zilei sau la ore cu totul diferite de acestea.

Ca model incepator ar fi bine sa testezi toate orele ca sa iti faci o idee in ce perioada a zilei iti merge cel mai bine  si sa iti stabilesti un target pe zi (ex. azi vreau sa fac 100$) si pana nu il realizezi nu iesi de pe site-uri indiferent de timpul pe care va trebui sa il petreci online.

Fara un target de banuti pentru un anumit interval de timp iti va fi greu sa stabilesti daca ai profit sau nu,daca o luna iti merge bine sau nu.

Foarte multe modele adopta un mod de lucru haotic: "azi stau online  5-7 ore si cat iese ...e bine".

NU e bine deloc.Decat sa stai 7 ore si faci 30$,poti sa stai 2 ore sa ii faci,ideea este  sa afli orele la care tu dai cel mai mult randament.
Incearca sa stai online la cele mai ciudate si diferite ore si s-ar putea sa ai surprize.

Poti incerca sa imparti orele de munca in 2 ture si astfel iti va fi mai usor:
-dimineata de la 7:00-12:00
-dupa amiaza de la 16:00-20:00

sau

-prima zi: dimineata de la 7:00-12:00
               dupa amiaza de la 16:00-20:00

-a doua zi: de la 12:00am -20:00
-a treia zi:de la 20:00-00:00

La sfarsit tragi linie,faci socotela si vezi cand ti-a mers cel mai bine.

Este recomandat sa lucrezi constant si sa nu faci pauze prea lungi cautand diferite pretexte cum ar fi:"azi ma doare capul...lasa ca intru maine on si recuperez","ce misto e filmul asta...lasa ca intru maine...","as iesi in club dar...lasa ca intru maine.." etc.iar ziua de "maine" vine abia peste o saptamana si incasarile sunt zero.

De aceea spuneam intr-un post anterior ca este nevoie de  multa autodisciplina cand lucrezi de acasa.
La un studio ai un program fix pe care nu iti permiti sa nu il respecti.
Indiferent de  modul cum te simti trebuie sa fii acolo si sa muncesti.

Cand lucrezi intr-un studio nu te mai suna prietena sa te invite la suc sau sa iti faca o vizita,nu mai sunt treburile casnice pe care trebuie sa le faci ,nu mai e iubitul/sotul care iti spune sa faceti ceva impreuna.....pentru ca toata lumea va sti  ca tu ESTI LA MUNCA.

Este bine sa ai continuitate cu acelasi program pentru a-ti creea un cerc de membrii fideli ,dar la o anumita perioada de timp este bine sa il mai si schimbi deoarece intervine monotonia,membrii se mai plictisesc de tine,unii trec cu usurinta peste profilul tau ca doar te-au mai vazut odata si ce rost are sa o mai faca a doua oara....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu