sâmbătă, 21 decembrie 2013

Socializeaza cu persoane pozitive



 Socializeaza cu persoane pozitive

" Nimic nu se întâmplă de la sine .
Ce vrei să vină la voi
atunci când ați înțeles că tu ești cel care
trebuie să stabilească lucrurile înmugurească
ți de drum prin propria străduință . "
Ben Stein
Lecția nr. 9
Se asocieze cu oameni pozitivi !
" O oglinda reflecta imaginea unui om ,
dar genul de prieteni care aleg
reflecteze la modul în care este el cu adevărat . "
Proverbe .
In viata te pentru a observa diferite tipuri de oameni și micro - rețele sociale , cum ar fi :

    
" Band " , în fața clădirii . Un grup de tineri care să stați , chiar în fața blocului scara și urmări mașinile trec . Și sparge semințe . Și spune multe o glumă . Nu s-au scopuri , vise ( literalmente ... luna de miere ca visat visează tot omul ) . Întotdeauna unii sceptici .

    
Tate în partea din față a clădirii ( sau Mos Craciun ) - a declarat că cel mai " de radio - santz " . Restul bârfă de " gospodine " în bloc , ei pretind să le spun sărut mâna atunci când le trece ca DOOH , acestea sunt meu ... uita-te la modul în care este îmbrăcat X sau Y ... mai mult " socializa " bârfa zilei și cearta dintre soți Popescu la 2 am , etc ... nu s-au făcut curățenie în casă ? Copii / nepotii de îngrijire ? Nu , eu prefer sa fie un negativ și urât ... Eleanor Roosevelt .

    
Lovelies pretențios . Care aduna 3-4 sau mai multe " fete populare ", la unul dintre ei acasa ... și să bea cafea și fum de țigări în 1000 și ajunge să-i spun cum s-ar dori a fi masina tip 's , deoarece Bengal , sau altul , pentru că are tat'su nush afacere și este " asigurat " , etc ... Cel puțin ei au un scop - este vizează un om cu bani , nu crezi ? Dreams ... ei au și dintre acestea , dar foarte rar .

    
Sârguincioși 2-3 copii care eke un fel de cerc matematice sau ceva similar și să încerce să îmbunătățească cunoștințele ... va avea Bacu " sau au un obiectiv examene ... și, desigur , vise ... doriți să obțineți " cineva " . Iote și unele pozitiviștii .

    
etc
Dacă încercați oricare dintre grupurile negative, le sugerăm să încercați ceva nou , toate grup de active va încerca să te descurajeze . Vă va spune despre orice propunere va trebui să " este stupid " sau " nu rece " sau " nu pentru a prinde lumea " sau " nu pentru a asculta pe cineva " sau " ieși din necaz , veți vedea " sau " nu merge într- o ureche la alta pentru a le spun out " , etc .
În imposibilitatea de a le scoate din starea lor , veți obține ( dacă nu au alte alternative , de exemplu ), pentru a rămâne în grupul doar de dragul de a " socializa " cu cineva ( care , dat fiind că de fapt nu este de acord " convingeri " le ) .
Trebuie să înțelegeți că alegerea de obiective și , prin urmare , grupuri de oameni cu care te asociezi , este încă în liceu . Sau poate chiar mai devreme . Ești sigur că știți oameni care au avut atitudine pozitivă față de vrmea lor și au venit , fie au propria afacere sau să lucreze într- o companie de renume ... și sigur că le știi și să sceptici și cu siguranță știu despre ele la un moment dat , și anume să fac ceea ce am făcut întotdeauna ( de exemplu, în fața clădirii ... sparge semințe și 30 ani ... ) .
Am avut anturajul negativ , sincer . Și în liceu și în facultate ... și eu pot încă acum , dar în calitate de proprietar al studioului trebuie să împace și capra și varza , chiar dacă nu-mi place . Ca manager nu își pot permite de a socializa doar cu fetele frumoase care gândesc pozitiv și prosper pentru că alte fete ar crede că ei pur și simplu ton pe cei care fac bani , ceea ce este greșit . Doresc , sincer , de a socializa în studio persoană numai pozitiv ... dar, din păcate , nu poți ... și știu că nu va fi niciodată . Chiar și în ciuda tuturor eforturilor mele de a schimba gândirea lor , pentru a le transforma în persoane mai puțin urât la cei din jurul lor ... chiar nu știu , așa că nu o voi face . Și nu , nu e vorba de gândire negativă . Lume ideală perfectă în cazul în care toți oamenii sunt buni și iubitoare și înțelegerea acolo . Nu trebuie să fie atât de bun și rău astfel încât să putem deosebi binele de rău în mai.
Oricum , să-mi revină . Am avut anturajul negativ . Dar eu n- aș fi ajuns unde sunt acum, dacă am continuat să -mi petrec timpul cu oameni negative din aceste medii . Da , probabil că am fost încă cap casa părinților , de rupere de semințe .
Trebuie să realizeze că anturaje negative, nu va aduce vreodată beneficii , dimpotrivă ... te vor trage în jos . Anturaje negative sunt realizate de oamenii toxici care vărsat otravă său verbal continuă în gândurile tale și raționament . Acesta va încerca întotdeauna să trecem la nivelul lor, deoarece ei nu le place ideea de a vă fi mai mare decât ei înșiși ... și nu vei mai dori bine . Nu ma intelegeti gresit , ei fac acest lucru pentru că este... Eu fac involuntar ... sunt guvernate de ideea că este " cool" să-și piardă un membru al breslei ... promova întotdeauna ideea de " pleca acum ... ai timp să faci asta ... să luăm o altă țigară . " Nu se spune niciodată " du-te și de a face asta acum, că aveți mai mult timp să te odihnești , " dar " de ce mergi asa de repede ... s-au despartit pijamale ? am sunat mama ? " ... E în regulă să râdă de tine , chiar dacă sunteți un membru al bandei lor ... Același lucru se întâmplă la femeile în vârstă stau la banda de cafea în clădire . Se găsește o vrea să iasă din casă pentru a pune o mașină de spălat . Și un alt eu spun " , dar asteptati ... Va alege femeia ta , te alte schimburi de om ? Permiteți- mi să vă spun ce sa întâmplat cu Leana lu Costel ... vezi acolo ... " .
" Am devenit o parte din ceea ce ne înconjoară . "
anonim
Doar in videochat . Există fete grup sau grupuri de lucru ... care știu că nu face nimic nu aduce bani , și grupul de fete care merg să lucreze în special la cafea . Dar stai o fetiță ... nu-mi spune tu omori traficului ", acum și pierde clienții ... Sau 2 euro sau fără ele ... asta e tot
Nu spun ... se întâmplă că , în 1-2 ore de odihnă înainte de turneul de a fi și discuții constructive , ESS X model de două luni de învățare modelul Y trei ani în studio modul de a face anal fals și astfel de ... și să dea sfaturi și acest lucru și că ... dar rarut , e bârfă dulce .
Ia cuvântul meu că asocierea cu persoane gânduri fervenți , pozitive, că planurile curate și mari este mai benefic pentru tine și pentru alții decât cealaltă versiune .
Exemple de melodii stupide la radio
Sunt sigur că sa întâmplat de prea multe ori . Auzi o melodie la radio și spui " ce piesă de rahat ... " . Mai devreme în a doua zi , auzi din nou melodia . Ca piesa topurile , deja nu reușesc să scape de ea pentru că ai auzit de cel puțin de câteva ori pe zi .
Apoi se întâmplă ceva incredibil : sunteți acasă sau la birou ... sau ceva ... și dintr-o dată începe fredonat melodia asta ! Dacă te întreb ce părere ai despre cântecul meu spune că este într-adevăr groaznic și nu explica de ce o piesă de teatru .
Nimic din ce faci , sincer ... Mintea umană tinde să se gândească la ceea ce se repetă fără încetare . Din păcate , mintea nu distinge între ceea ce este util și ceea ce ne face rau . Dacă auzim ceva destul de des vom ( cu siguranță ), tind să cred ... și să acționeze în conformitate cu ea .
Deci, dacă ne umple mintea cu mesaje pozitive , am devenit oameni pozitivi și vei merge cu mai mult curaj și mai ușor la obiectivele noastre .
Problema este ... cum putem obține aceste mesaje pozitive ? O modalitate este de a citi cărți sau materiale pentru dezvoltarea personală ( felicitări ... doar citit ) . Sau puteți agăța de prieteni care cred pozitiv . Sau puteți solicita sfaturi de la oameni cu mai multă experiență ... Sfaturi pentru a fi , crede-ma pozitiv ... Și, desigur ... va trebui să învețe să le accepte , și crezi că poți fi o persoană foarte pozitiv .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu