vineri, 4 martie 2016

Tutorial creare cont videochat bongacams

Tutorial creare cont videochat bongacams

Tutorial creare cont videochat bongacams


Pentru a crea un cont videochat Bongacams va trebui sa accesati Model Registration (pentru crearea unui cont de Model) si Studio Registration (pentru crearea unui cont pentru Studio)

Pasul 1 : Accesati Model Registration


Pasul 2: Complectati datele necesare username, email si parola pentru a putea merge mai departe cu inregistrarea contului. Prima casuta: Username, a doua: email, a treia: parola iar ultima casuta reintroduceti din nou aceasi parola. Bifati casuta pentru a fi de acord ca aveti peste 18 ani si accesati butonul Create Acount.


Pasul 3: Complectati profilul modelului. Aceste date vor putea fi vizualizate de catre membtii.




Pasul 4: Incarcati o poza de profil vizibila pentru membri.


Pasul 5: Incarcati o poza a buletinului, foarte clara in care se pot vedea toate datelede pe el. (Aceasta poza este necesara pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani si nu va fi vizibila pentru membri)


Pasul 6: Incarcati o poza in care se poate vedea clar fata modelului. (Aceasta poza nu va fi vizibila pentru membri)



Pasul 7: Incarcati o poza in care modelul va aparea alaturi de buletin. (Aceasta poza este necesara pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani si nu va fi vizibila pentru membri)



Pasul 8: Cu ajutorul acestei setari vom putea selecta metoda de plata si suma minima de plata.



Pasul 9: Dupa terminarea tuturor datelor, va trebui sa asteptam pana ce contul va fi aprobat. Dupa aprobare vom putea castiga tokens. Acestia se vor transfera automat in dolari . Plata se va face la 5 zile de la sfarsitul unei saptamani daca am ajuns la suma minima de 50 $. Success!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu