vineri, 4 martie 2016

Tutorial creare cont videochat chaturbate

Tutorial creare cont videochat chaturbate
In acest tutorial va voi prezenta crearea unui cont videochat pentru modele pe chaturbate.
Pentru a crea un cont videochat va trebui sa accesati BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 1 :Complectarea formularului de inregistrare: BROADCASTER SIGNUP FORM


Pasul 2: accesati My Profile


Pasul 3: Complectarea acestor informatii sunt necesare si reprezinta profilul modelului. Membrii pot vedea informatii despre model (Nu este necesar ca datele sa fie reale la acest pas).


Pasul 4: Cu ajutorul acestor setari vom putea bloca tarile care dorim sa nu poata accesa profilul. De asemenea avem posibilitatea editarii setarilor pentru  pentru Group Show si Private.


Pasul 5: Accesand Contest Stats vom putea vedea concursul unde putem castiga , 10$ locul 1 si 5$ locul 2. Aici vom putea vedea punctele acumulate intr-o ora si locul pe care am reusit sa ne clasam.


Pasul 6: La acest pas va trebui sa semnam contractul si sa urcam pe site doua poze clare la o rezolutie mare : una cu buletinul iar cealalta o poza cu tine si buletinul (in care se pot vedea clar fata ta si datele de pe buletin). Dupa complectarea acestui pas va trebui sa asteptam sa ne aprobe si vom putea castiga tokens. Tot aici se poate face si transferul tokens castigati in $.




Pasul 8: Dupa aprobarea contului de catre administrator va trebui sa complectam Payment Info cu datele reale pentru a primi banii. Plata se va face de doua ori pe luna si anume intre 1-15 pe 15 si 15-31- pe 31. Success!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu