joi, 5 mai 2016

Tutorial Videochat CamFuze - Castiga pe ora cu CamFuze


http://camfuze.com/affiliate/rs/MzMzNjA=/MA==/c3f4452581d7b771e42fd316fe61b85b

CamFuze este un site de videocha care detine concursuri la fiecare ora.

Modelul care are cei mai multi membri online va castiga concursul pentru acea ora. Nu exista limite pentru participarea la acest concurs. Premiile platite in fiecare ora pentru locul 1 este de 10 $. Toate modelele online pot participa la acest concurs fara nici o aprobare.

Pentru a castiga acest concurs de videochat va trebui sa fii online tot timpul in acea ora si sa acumulezi cat mai multe puncte, avand un numar cat mai mare de membri pentru a putea castiga. Pentru a nu se produce anumite inselatorii, site-ul a introdus acest concurs bazat pe punctele care vor fi date la fiecare minut in functie de locul pe care se afla modelul.

Locul 1 va primi 10 puncte,modelul pe locul 2,  9 puncte, modelul locul 3, 8 puncte, modelul locul 4, 7 puncte, modelul locul 5, 6 puncte, modelul locul 6, 5 puncte, modelul locul 7, 4 puncte, modelul locul 8, 3 puncte, modelul locul 9, 2 puncte si locul 10, 1 punct.

La finalul orei modelul care are cele mai multe puncte va castiga concursul si va primi 10 $ in contul sau. Bani vor fi transferati exact in momentul in care modelul a castigat concursul. In fiecare luna acest site plateste in jur de 7000$ doar pentru acest concurs.


In tot acest timp modelele pot castiga tokens in free chat sau pot intra in private. In free chat se poate castiga tokens la fel ca pe celelalte site-uri de videochat.

CamFuze ofera un comision de 60 % din veniturile generate. 1 tokens = 0.0.5 $. Plata poate fi facuta prin PayPal, Paxum sau Transfer Bancar.

Pentru a crea un cont de videochat CamFuze va trebui sa accesati FREE SIGN UP
Pasul 1. Accesati FREE SIGN UP pentru a deschide formularul de inregistrare. Va trebui complectat formularul de inregistrare, iar la final accesarea butonului SIGN UP ME (Inregistreaza-ma)



Pasul 2 Edit Profile permite editarea profilului iar Edit Photo adaugarea pozei de profil.


Pasul 3 Profile Information. Va trebui complectat formularul, dupa care va trebui accesat butonul Update (Actualizarea profilului). Atentie! nu accesati butonul Close Account (deoarece va sterge contul definitiv).


Pasul 4 Edit Photo permite adaugarea unei poze de profil.


Pasul 5 Tokens Stats. Pe aceata pagina se pot transfera veniturile generate din tokens in dolari. 1 Tokens = 0.05 $


Pasul 6 Payment Information Form este necesar pentru transferul banilor din contul CamFuze in contul dvs. Va trebui complectat formularul de plata. Metoda de plata poate fi facuta prin: PayPal, Paxum sau Transfer Bancar.


Pasul 6 PayPal


Pasul 6 Paxum


Pasul 6 Transfer Bancar


Pasul 7 Performer agreement (Verificare model si confirmarea identitatii)


Pasul 8 Step 1:Broadcaster verification. Pentru a fi verificat ca model va trebui complectat formularul Broadcaster verification.


Pasul 9 Step 2:Broadcaster verification La acest pas va trebui urcate doua ID-uri precum buletin si certificat de nastere pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani. Aceste ID-uri vor fi confidentiale, folosite doar pentru verificare


Pasul 10 Dupa verificarea si acceptarea pe site-ul CamFuze ca model, pentru a difuza webcam-ul online va trebui sa accesati Broadcast Yourself (Difuzeaza Online).


Success!


3 comentarii: