luni, 25 iulie 2016

Ce este videochatul ?



Ce inseamna Videochatul ?

 Videochat-ul este o activitate de adult streaming. Activitatea de videochat presupune conversatii intre doua persoane (chat) prin sistemele de transmitere si inregistrare a imaginii (video), adica un calculator conectat la internet de mare viteza si o camera video. Conversatiile pot fi foarte diferite, plecand de la discutii despre hobby-uri, carti, muzica, filme, lucruri specifice fiecarei tari din care fac parte interlocutorii, pana la discutii pe teme erotice. Cel mai important este ca modelul are posibilitatea de a selecta clientii in functie de dorintele proprii si de a conduce discutia catre tema dorita.

Care sunt veniturile unui model in activitatea de videochat ?

 Veniturile unui model nu sunt fixe, ci tin de atitudinea si capacitatea invatare a modelului. Membrii platesc pentru fiecare minut petrecut cu modelul. Modelul poate alege categoria conversatiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. Veniturile ii sunt vizibile in orice moment modelului .

 Cum pot face videochat ?

Pentru a face adult streaming va trebui sa detineti un cont de (Model - 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri). Pentru mai multe detalii puteti urmari doua tutorialule Tutorial creare cont videochat bongacams si Tutorial creare cont videochat chaturbate

Videochat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu