miercuri, 24 august 2016

Adapteazate la regulile si obiceiurile membrilor pentru a avea success !



Intai de toate va trebui sa cunosti foarte bine site-ul pe care lucrezi si deasemenea si obiceiul membrilor de pe acel site.

Intelegand toate aceste lucruri, nu veti gresi in fata membrilor. Spre exemplu, atunci cand un membru intreaba "Cat costa private show" nu va trebui sa ii spui cati bani ajung la tine ca model, (aceasta greaseala o fac multe modele care se plang ca la ele ajung foarte putini bani, iar membrul cu siguranta va renunta la private). Desi toata lumea stie ca in orice afacere exista si comisioane, majoritatea modelelor fac aceasta greseala, iar membrul nu va mai cheltui bani stiind ca ajung in buzunarul modelului o suma mai mica decat a platit. Cea mai buna varianta este sa ii spui membrului suma exacta pe care el o plateste, astfel nu va mai avea senzatia ca a fost inselat de catre site.

La intrebarea "Ce reprezinta private show" sau "Ce veti face in private show" va trebui sa ii raspunzi membrului exact ceea ce esti dispus sa faci fara sa exagerezi si sa promiti anumite lucruri pe care nu ai de gand sa le faci. Acest lucru va incuraja membrii sa aiba mai multa incredere in model. In caz contrar, acestia va pot strica reputatia, vorbind cu alti membrii, despre cele intamplate.

Atunci cand un membru doreste sa se incrie va trebui sa ii explici pasii de inregistrare, deoarece poate fi un viitor clint. In cazul in care doreste sa stie de ce i se cere cardul de credit va trebui sa il convingeti ca datele cardului sunt confidentiale si nu exista nici un risc. In situatia in care un membru a reusit sa isi adauge cardul si a comandat credite insa nu ii apare in cont, va trebuis sa astepte cateva minute pana ce contul va fi incarcat cu credite.

Sunt situatii in care membrii nu stiu despre free chat si private chat, deoarece majoritatea pot plati anumite taxe, nestiind ca modelul in free chat nu castiga nimic. De aceea va trebui explicat membrului sa faca diferenta intre free chat si private chat si anume ca in free chat modelul este inbracat decent iar membrul nu plateste, iar in private chat membrul va fi taxat pe minut iar modelul va realiza un show special pentru membru.

In situatia in care membrul intreba de Cam2Cam (c2c), modelul poate raspunde da, in situatia in care modelul doreste sa il vata pe membru. Majoritatea membrilor isi doresc acest lucru si ii poate incuraja sa acceseze private show.

Deasemenea este foarte indicat pentru incepatori sa intre pe site-urile de videochat si sa analizeze alte modele pentru a invata mai usor cum se procedeaza. Bineinteles va trebui sa vizualizati in special modelele de success, pentru a nu invata lucruri gresite.

Un lucru foarte important este sa se citeasca Termenii si Conditiile fiecarui site in parte, pentru a putea respecta cerintele fiecarui site in parte.

Success!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu